Decembrie 2014

O lumina mai ciudata

mos-craciun-cu-cadouri-pentru-copii.jpgTrăia odată, demult, un băiețandru mai puțin obișnuit. Spre deosebire de alții de vârsta lui, el nu știa câtă încredere putea avea în el și nu se cunoștea deloc pe sine însuși. Acest lucru se întâmpla din cauză că era învăluit tot timpul într-o ciudată lumină neagră din cap până în picioare. Indiferent unde mergea sau unde se afla, lumina cea întunecată îl însoțea peste tot, fără să-i ceară părerea. Desigur, o asemenea lumină întunecată era cel mai ciudat lucru, mai ales pentru că nu oricine putea să o zărească. Totuși, cei care își dădeau seama de prezența ei, profitau cât puteau de băiat. 

Copiii Soarelui

copiii_soarelui_1.jpgEra odată un Tată Soare. Razele lui erau infinite. Nu exista în tot Universul o lumină mai mare ca a lui. Nu exista colț din Univers care să nu fie scăldat de lumina razelor lui. La căldura degajată de el apărea viața în orice ungher al Universului. Era cu adevărat un împărat maiestuos. Poate cel mai mare dintre împărați. Într-o zi, și-a chemat copiii la el și le-a spus:

Dragii mei copilași, vreți voi să faceți o excursie?
Da, tată, dar unde? strigară copiii Soarelui în cor.
Pe Planeta Pământ! Este cea mai frumoasă planetă din Univers! I se mai spune Planeta Albastră! Este plină de ape, mări, oceane, vietăți de tot felul, comori care stau ascunse atât în pământ, cât și în afara lui. Acolo sunt păduri minunate, vegetație și multe animale cu care vă puteți juca. Este ca un colț de rai! Ce spuneți?

Ce este Scoala Sistemica de Formare si ce presupune parcurgerea ei?

formare_psihologi.jpgSuntem un grup de profesionişti creatori şi entuziaşti care deja rulează proiecte în care materializează puterea lor interioară.
Suntem prima generaţie din România de psihoterapeuţi de familie şi cuplu pregătiţi de formatori străini (formatori olandezi şi norvegieni). Suntem de fapt, pionierii care implementează terapia de familie în România din 2005 până în prezent. Avem o bogată experienţă în formare profesională (mii de ore de formare teoretică şi aplicativă, supervizare şi dezvoltare personală) experienţă didactică academică şi preuniversitară şi experienţă ca practicieni în practica privată –în lucrul cu familiile, cupluri, individual şi în grup.

Seria FREE MIND - Eliberarea mintii. Prezentare generala

infinit.jpgNOU! 10 Credite de formare continuă pentru psihologi, la fiecare modul.

Seria FREE MIND prezintă 7 teme de mare interes, pornind de la abandon, dependență, vulnerabilitate, eșec, etc, cu mare frecvență de producere în orice relație, fie ea de cuplu, parteneriat social sau rudenie. Abordăm 7 programe care ne sabotează viața personală și interpersonală – mergând cu capacitatea de a-l vâna în propria viață “detectare, negare, oprire”, continuând cu dezvoltarea alternativelor de lucru (mental și comportamental) și aici includem exersarea câtorva tehnici chiar în timpul atelierului. Încheiem cu un program de schimbare personală – structurat pe pași, personalizat pe problema cu care ai venit si un angajament intern de menținere a fiecărui progres cucerit de-a lungul programului.

Abordarea de lucru este totalmente practică și experențială centrată pe prezent și cadrată de viziunea holistă asupra ființei umane.

Seria FREE BODY- Psihosomatica - prezentare generala

sistemul_osos.jpgSeria FREE BODY - Psihosomatica  NOU! 10 credite CPR

Se abordează 7 teme super interesante, foarte des întâlnite, cu mare incidență în rândul populației afectate de stres. Fiecare temă oferă un tablou clinic de autoevaluare unde poți regăsi temele semnele tale sau ale celor interesați, oferă mici tehnici de intervenție cu aplicare imediată, oferă un program de recuperare ce poate fi particularizat pe loc la propria ta situație, sau una de interes pentru tine. Pe scurt, după încheiere workshop-ului poți începe, imediat, să faci ceva concret pentru remedierea problemelor tale de sănătate – fizice sau emoționale 

Psihologii participanți vor primi 10 credite CPR