Ianuarie 2015

Gamma Genius

poster_from_postermywall_5.jpgSeria GENIUS MIND – din 11 februarie 2015 se lansează o serie ABSOLUT SPECTACULOASĂ de cursuri, bazate pe paradigma cuantică, integrând cele mai recente studii din domeniul epigeneticii, neurofiziologiei, mecanicii cuantice și psihologiei cuantice. Scopul cursului este de a pune participanții în contact cu o nouă realitate, în care modificarea parametrilor psihici –cognitivi sau emoționali, a parametrilor corporali până la nivelul ADN, se face în mod simplu și  natural folosind MINDNET. Un nou concept de intervenție bazat pe activarea creierului într-o proporție cât mai mare, trezirea genelor latente responsabile de  activarea geniului din interior. 

Balaurul din intuneric

images_2.jpgS-a întâmplat odată ca un băiețel să trăiască într-un loc foarte straniu. Era vorba de o cameră foarte, foarte mare, care avea multă lumină în mijloc, dar pe margini era teribil de întunecoasă, de ți se făcea frică. Pentru că nu putea vedea prin întuneric, băiețelul se temea foarte tare. În întunecimea de acolo trăia un balaur. De fapt, era ceva ce băiețelul nu văzuse cu adevărat niciodată. În schimb, îl auzise trosnind sau scârțâind, mă  rog, făcând zgomote care îl înfricoșau îngrozitor pe băiețel. Lui nu-i plăcea deloc acest lucru.

PROMOTIILE LUNII IANUARIE

sales.jpg

Școala de Activare a Sinelui oferă pentru studenții curenți reduceri de până la 50% la workshop-urile acestei luni.

Școala Sistemică de Formare oferă pentru studenții curenți reduceri de 50% la workshop-urile acestei luni.

Se oferă reducere de 20% din prețul workshop-urilor pentru orice participant din afara școlilor.

Reducerile se aplică la inscrierile făcute prin formularul de inscriere de pe site sau telefonic la secretariat, la numărul 0741 093 131, pe baza numărului de înmatriculare de pe legitimația de cursant.

Povestea florii necunoscute si a gradinarului ei

copii-flori-2_0.jpgA fost odată o floare altfel decât toate celelalte, o floare dintr-un soi unic, o floare al cărei nume nici măcar grădinarul nu îl cunoștea. El plantase sămânța din care a răsărit, sperând într-un rezultat cu totul special.

“ O floare rară, așa cum n-ați văzut vreodată...”, îi spusese negustorul străin care i-o vânduse.A fost odată o floare altfel decât toate celelalte, o floare dintr-un soi unic, o floare al cărei nume nici măcar grădinarul nu îl cunoștea. El plantase sămânța din care a răsărit, sperând într-un rezultat cu totul special.

 

Ce fac dupa trezire?

Continuând tema de ieri, a procesului de trezire si asumare a trezirii spirituale, am ajuns la un punct extrem de important pe această cale. Momentul în care am început să vorbesc despre schimbarea mea ca fiind ceva ce EU am înfăptuit: adică nu a fost ceva ce s-a întâmplat, ci eu ”am întâmplat-o„  începând de la gânduri și mergând până la fapte. În acest act al ”vorbirii despre”, era mai mult ideea de a răspunde celor care mă întrebau decât de a convinge sau impune ceva.

 

  •  
  • 1 din 2