Decembrie 2015

La patinoar

miha_1.jpgLa patinoar
by terapeut în formare Mihaela Macovei

Pentru mine Moş Crăciun a  venit  anul trecut, cu multă inspiratie! Anul ăsta...a venit cu o greaţă, mâncare multă la ora nepotrivită, ar zice gurile rele! Inspiraţia se păstrează, semn că am fost cuminte! Asta poate şi pentru că ăsta era visul meu, să inspir oameni. Acum, iată-mă navigator prin banca de idei căutând simetrii.  
Uite de exemplu, la  patinoar, contează foarte mult cu ce intenţie plecăm  din start ...să nu cădem sau... să patinăm.

Pentru prima alegere ne pregătim cu mănuşi, pantaloni groşi de fâş şi cotiere, genunchiere, mereu echipaţi ca să atenunăm căderea, ceea ce ne sperie cel mai mult. Şi, culmea,  cădem de nenumărate ori şi nu găsim nici o plăcere în asta, întrebându-ne apoi ce e patinatul? Asta doar pentru că ne gîndim prea mult la cicatrici. 

Scurt articol de sfarsit de an

jescu_0.jpgScurt articol de sfârșit de an
by psihoterapeut sub supervizare Mădălina Belcescu

Se anunță un final de an, urmat în mod firesc de un nou început. Cu toate tăierile de la sfârșit de an (al bradului, al porcului și bineînțeles al tuturor produselor de pe lista de cadouri), constanta lunii e legată de celebrare și entuziasm. Luna decembrie e mereu percepută ca o perioadă a dăruirii, ca un moment în care ne reamintim să fim mai buni, mai iubitori, mai înțelegători cu ceilalți. 

 

Schimbarea este singura certitudine

fas4.jpgSchimbarea este singura certitudine
By psihoterapeut Livia Băețica

Avem momente când ne dorim să schimbăm ceva în viața noastră. De obicei este vorba despre ceva care nu ne place sau ne provoacă disconfort. Mai rar dorim să schimbăm ceva ce ne place, doar dacă vrem să înlocuim binele cu mai binele. Iar atunci când ești motivat de dorința de schimbare începi să citești, cauți soluții, vorbești cu alții, ba chiar mergi și la psihoterapeut. Cu toate acestea, uneori ți se pare că lucrurile nu se urnesc din loc, nu apare schimbarea mult dorită. Și touși poate fi doar o impresie, căci totul se schimbă, și cele bune și cele rele. 

FREE PARENT

free_parent_poster_0.jpgFREE PARENT 
Workshop-uri pentru copii mici și părinți care au crescut mari
Seria Free Parent
este o serie de workshop-uri ce se adresează tuturor părinților cu copii de 7 – 11 ani, care își doresc să afle secretele unei relații minunate cu copiii lor. Seria Free Parent oferă, pe lângă workshop-urile de parenting, și workshop-uri pentru copii, prin care aceștia pot învăța noi obiceiuri mentale sănătoase pentru o dezvoltare armonioasă. Seria Free Parent conține 5 module de parenting, însoțite de 5 module bonus pentru copii. Sesiunile de lucru pentru părinți au drept scop antrenarea lor pentru o relație mai bună cu copiii, educarea și comunicarea cu copiii, astfel încât să aibă un timp de calitate împreună și să fie fericiți, fiecare la nivelul lui.
 

 

  •  
  • 1 din 4