Septembrie 2022

”Radio Theater - Tales of the Quarantine” - Workshop GRATUIT de dezvoltare personală și profesională

radio_theater_tales_of_the_quarantine_1_0.pngDacă lucrezi cu oamenii, știi deja că uneori poate fi o provocare să te prezinți sau să explici, în cuvinte cât mai simple, cum anume îi poți ajuta sau care sunt lucrurile pe care ai vrea să le transmiți. Iar când vine vorba despre adaptarea conținutului sau a prezentării tale la instrumentele noi, prin care poți ajunge la cei cu care ai vrea să lucrezi, apare și provocarea noilor tehnologii și a metodelor inovative. 

Printre aceste metode se numără și podcast-urile, ce au devenit în ultima perioadă o modalitate prin care oamenii învață, fac schimb de experiențe și dezbat diferite topici - într-un cuvânt, își crează obiceiul de a investi timp și energie în îmbunătățirea propriei vieți și în dezvoltarea lor personală.

Echipa Gamma Institute a realizat în ultimul an și jumătate, împreună cu partenerii din străinătate, un ghid de bune practici referitoare la producerea podcast-urilor de către specialiștii care lucrează în domeniul dezvoltării personale, a educației non-formale și a psihologiei/psihoterapiei. 

Dacă ești la început de drum și vrei să înveți cum să te prezinți celor cu care îți dorești să lucrezi sau dacă deja practici și vrei să înveți cum să-ți transmiți mesajul într-un mod inedit, te invităm la evenimentul de final al proiectului ”Radio Theater - Tales of the Quarantine”, vineri, pe 30 septembrie, ora 17.00, la sediul Gamma Institute din Iași.