Octombrie 2023

Factory of Ideas - Platforma de învățare gamificată despre antreprenoriat social creativ este gata

poster_factory.pngFactory of ideas - Antreprenoriat Social Creativ pentru Realitatea Nouă este un proiect cofinanțat de Comisia Europeană, prin intermediul Programului Erasmus+, având ca scop promovarea inovației sociale în rândul tinerilor și furnizarea de instrumente, cunoștințe și abilități necesare pentru a promova potențialul grupurilor țintă (educatori, lucrători de tineret, consilieri și lideri de tineret care acționează ca agenți activi ai transformării sociale) în domeniile abordate.

The Gamification of Employment II: Învață abilități de lucru în Europa Nouă 2096!

articolo-1.jpgÎn iulie 2023, a fost încheiată faza de testare pentru platforma digitală a proiectului "Gamification of Employment II". După luni de perfecționare a fiecărui aspect, platforma de învățare a proiectului este în sfârșit pregătită, iar testerii din fiecare țară participă pentru a verifica funcționalitatea și potențialul acesteia.

Platforma "Gamification of Employment II" este un mediu didactic virtual creat pentru a îmbunătăți și actualiza abilitățile legate de locuri de muncă pentru tineri. Platforma integrează principiile educației non-formale, dezvoltând un mediu complet gamificat, în care utilizatorii se vor afla într-o narativă asemănătoare unui joc video cyberpunk.