Cat de mult crezi in visele tale?

20151201_105026-1_5.jpgCât de mult crezi în visele tale?
​by psihoterapeut în supervizare Raluca Ferchiu

Decizia de a lua tu însuți hotărâri asupra modului în care vrei să trăiești este, cu siguranță, cel mai frumos cadou pe ți-l poți face de sărbători. De ce? Pentru că în momentul în care mintea ta ia în calcul posibilitatea ca tu să fii propriul stăpân, totul se transformă în jurul tău. Pentru că, în acel moment, nu mai ești prizonierul deciziilor celorlalți, a sorții, a Universului, ci stă în puterea ta să decizi ce vrei pe mai departe. Iar în momentul în care devii atât de puternic încât să decizi asta, cu siguranță vei avea și puterea  de a-ți pune în aplicare toate planurile.

De multe ori, cădem în capcana îndoielii și spunem că planuri ne putem face, dar cine sau ce ne poate garanta că ni le vom și îndeplini? Răspunsul la această întrebare generată de îndoială vine din propria experiență. Nu ți s-a întâmplat niciodată să experimentezi trăirea unui vis despre care ai crezut că nu se va îndeplini? Probabil că s-a întâmplat asta pentru că, deși la nivel rațional, nu îți dădeai nici o șansă, Sinele tău s-a încăpățânat să creadă că este posibil. Pentru că el cunoaște adevărul care ți se potrivește și îți comunică asta prin ceea ce simți. Poți numi acest sentiment, intuiție, iar atunci când vei lua decizii bazate pe această intuiție, acele aspecte din viața ta vor fi pentru tine cu adevărat, vor fi de partea ta, te vor conduce unde vrei să ajungi.

Așa că, ce-ar fi să visezi? Ce-ar fi să te lași purtat de ceea ce simți atunci când îți faci planurile de viitor? Ce-ar fi dacă ai avea pentru început măcar o secundă încredere că sentimentele și intuiția ta te vor ghida spre lucrurile pentru care deja ai tot potențialul? Vei fi surprins să observi cât de mult îți va plăcea ceea ce se întâmplă cu tine și vei ajunge să crezi în forța voinței tale de a-ți îndeplini visele. Așa că, dacă deja ți-ai făcut planurile și obiectivele pentru anul care vine, dar îndoiala și-a scris și ea obiectivul acolo, mai acordă-ți un răgaz pentru a visa cu adevărat. Restul va fi doar experimentarea și trăirea vieții tale așa cum îți dorești.

Cu drag!

Psihoterapeut în supervizare Raluca Ferchiu

Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

http://www.gammainstitute.ro/ro/sanatate/servicii-psihologie

Tags

psiholog
decizii
minte
stapan
prizonier
capcana
putere
puternic
planuri
experienta
intutitie
sentimente
incredere
maret
obiective

Comentarii

Multumesc.Aveam nevoie sa citesc asta.Acum sa punem in practica...

Pagini

Adaugă comentariu nou