Inima Luminii

Inima Luminii

lumina inimiiÎn timp ce te trezești, când te miști, mănânci sau muncești adu-ți aminte de tine ca de o lumină, ca și cum o flacără arde în inima ta, iar corpul nu este decât aura din jurul flăcării. Imaginează-ți-o: în inimă arde o flacără, iar corpul tău este doar o aură luminoasă în jurul flăcării; doar o lumina în jurul flăcării. Permite-i să pătrundă adânc în mintea și conștiința ta. Îmbibă-te cu ea.

 Va dura ceva vreme, dar dacă vei continua să te gândești la asta simțind-o, imaginând-o, după o anumită perioadă, vei putea să ți-o amintești întreaga zi. În timp ce ești treaz și mergi pe stradă, ești o flacără care se mișcă. La început, nimeni altcineva nu va fi conștient de asta, dar, dacă vei continua, după trei luni o vor vedea și alții. Te vei simți mai confortabil numai când ceilalți o vor vedea. Nu spune nimănui nimic. Pur și simplu imagineza-ți o flacără, iar corpul tău ca o aură în jurul ei nu un corp fizic, ci unul electric, un corp de lumină. Continuă să îți imaginezi.

 Dacă vei continua, în trei luni sau undeva pe aproape, ceilalți vor deveni conștienți că ceva s-a întâmplat cu tine. Vor simți o lumină subtilă în jurul tău. Când te apropii de ei, vor simți o altfel de căldură. Dacă îi atingi, vor simți o atingere ca de foc. Vor deveni conștienți că ceva ciudat ți se întâmplă. Nu spune nimănui. Când alții devin conștienți, te poți relaxa și apoi poți face a doua etapă, dar nu înainte de acest moment.

Osho - "Meditația - Prima și ultima libertate"

Cu drag, de la Diana Ciubotaru psihologul din Iași

 

  

 

Tags

psiholog diana ciubotaru
GAMMA
sas
icscc
lumina
exercitiu
constiinta
minte
aura
electric

Comentarii

Ce exercitiu simplu si frumos, imi place mult. Am sa il fac ! Multumiri!
I-mi place. De azi voi experimenta aceasta stare. Paste binecuvantat!

Adaugă comentariu nou