Scoala Sistemica de Formare - proiectul "TERAPIA"

Scoala Sistemica de Formare lansează anul acesta un program virtual de susţinere a terapeuţilor in formare sau autonomi.

arborele cunoasteriiÎn acest context, vor aparea lunar recomandări de lecturi pe diverse topici din literatura de specialitate, fragmente de exerciţii care stimulează  construirea sănătoasă a identităţii de terapeut  sau link-uri către biblioteci on-line care pun gratuit materiale la dispoziţia cititorilor. Urmariti saptamanal sectiunea evenimente si exercitii a site-ului www.icscc.ro si paginile de facebook aferente precum si viitorul site al scolii www.scoala-sistemica.ro. Vă aşteptam cu drag în rândul cititorilor noştri şi vă multumim pentru ajutorul dat în îndeplinirea misiunii noastre  de a crea un standard ridicat al formarii in psihoterapie si al actului psihoterapeutic  în România.

DIANA CIUBOTARU formator, SCOALA SISTEMICA DE FORMARE IASI

Tags

scoala sistemica de formare iasi
diana ciubotaru. formare sistemica
psihoterapie
psiholog iasi

Comentarii

imi pare interesant maxim si vreau sa intreb daca poate orcine din alte formari sa acceseze siteul icscc.ro cu evenimente si exercitii sau e parolat si e doar pt membrii din sc. sistemica Multumesc si felicitari pt tot ce faceti
Arhiva exercitiilor este, si va fi deschisa si poate fi consultata oricand. Acum este in lucru site-ul scolii sistemice unde va fi o arhiva a exercitiilor scolii sistemice SSF. Acest site este al scolii de dezvoltare personala SASsi are o arhiva de exercitii pe aceasta linie. Va multumesc pentru mesaj si va asteptam in continuare pe paginile noastre virtuale. Cu drag, Diana Ciubotaru
Felicitari ! am asteptat cu interes noua "biblioteca " creata de voi pentru noi, Pentru mine este o placere sa stiu unde sa caut o informatie profesionala SSF si sa experimentez excercitiile scolii SAS! Succes ..

Pagini

Adaugă comentariu nou