Transformarea bolii în iluminare

iluminareAbandonarea este acceptarea interioară totală a ceea ce este. Vorbim despre viața dumneavoastră din acest moment,  nu despre condițiile sau circumstanțele vieții dumneavoastră, nici despre ceea ce eu numesc situația dumneavoastră de viață.

 Boala face parte din situația de viață. Prin urmare, are un trecut  și un viitor. Trecutul și viitorul formează un continuu neîntrerupt, cu excepția cazului în care puterea salvatoare a clipei Acum este activată de prezența dumneavoastră conștientă. După cum știți, în spatele diferitelor condiții care formează situația dumneavoastră de viață, care există în timp, există ceva mai profund, cu mult mai însemnat: viața dumneavoastră, propria dumneavoastră Ființă dintr-un Acum atemporal.

 Pentru că în Acum nu există probleme, nu există nici boală. Credința într-o etichetă pe care cineva o aplică stării dumneavoastră menține situația, îi da putere și transformă un dezechilibru temporar într-o aparent solidă realitate. Nu îi oferă numai realitate și soliditate, ci și continuitate în timp, pe care înainte nu o avea.

 Concentrarea atenției asupra acestui moment și abținerea de la etichetarea lui mentală reduc boala la unul sau mai mulți factori, precum: durere fizică, slăbiciune,    disconfort sau neputință. Față de acestea vă abandonați acum. Nu vă abandonați în fața ideii de "boală”.

 Permiteți-i suferinței să vă aducă în momentul prezent, într-o stare de prezență conștientă intensă. Folosiți suferința pentru iluminare.

Puterea prezentuluiEckhart Tolle

 De la Diana Ciubotaru – psihologul din Iași

Tags

psiholog diana ciubotaru
icscc
sas
iluminare
boala
problema
scoala de activare
GAMMA

Comentarii

daaa... am recunoscut textul din primele cuvinte... Eckhart Tolle e pt mine unul din cele mai importante etaloane in viata, pe langa Dr.Ryke Geerd Hamer (noua medicina germana) si Ghislaine Lanctot (mafia medicala)... cu drag, paul, terapieinarmonie.ro

Pagini

Adaugă comentariu nou