Workshopuri gratuite pentru public oferite de echipa GAMMA CLINIC PSYCHOLOGY

poster_promo_free_wk_2015_0.jpgÎn noiembrie şi decembrie 2015 se vor desfăşura 6 workshopuri gratuite pentru publicul larg, pe următoarele tematici:

O temă adresată tinerilor şi provocărilor lansării în viaţă. Sunt invitaţi să participe toţi cei care au întrebări sau caută răspunsuri la problemele apărute în această perioadă a vieţii. Nu este uşor să fii un tânăr liber şi pe picioarele lui în societatea actuală, iar întâlnirile noastre au rolul de a te susţine în luptele tale interioare cu neîncrederea, lipsurile, dependenţa financiară şi identitatea profesională.

O temă adresată cuplurilor şi sunt invitaţi să participe toţi cei care au trăit, trăiesc sau vor să trăiască această experienţă, iar cuplurile sunt în mod special invitate pentru a da miez şi structură prin experienţa lor de viaţă, pentru că vom folosi ca punct de plecare experienţa de aici şi acum.

O temă adresată dependenţei psihologice de orice natură, de o persoană (de exemplu de părinţi, de partener, prieteni) de o acţiune sau activitate (de muncă, de hobby-uri, ritualuri, jocuri de noroc) sau substanţe de orice fel. Acest workshop este un spaţiu plin de siguranţă în care poţi răspunde la nişte întrebări sincere şi oneste, indiferent dacă eşti cel care se confruntă cu dependenţa sau un membru al familiei lui. 

O temă care adresează conexiunea dintre corpul fizic şi psihicul persoanei, cu alte cuvinte psihosomatica. Sunt invitaţi toţi cei care vor să exploreze felul în care îşi pot consolida sănătatea fizică, folosind psihicul. În cadrul acestui program, vei descoperi ce stă în spatele problemelor tale de sănătate, precum şi modalităţi de echilibrare şi obţinere a stării de bine. Astfel, vei deveni creatorul propriei sănătăţi. 

O temă care se adresează căutării sensului interior, moment care apare în viaţa oricui, indiferent de vârstă. Fie că ai 18, 25 sau 40 de ani , te întrebi tot mai des: “Eu încotro merg ?”, “Ce sens are viaţa asta?” sau te simţi debusolat de răspunsuri. Dacă nu ai aflat încă răspunsurile la aceste întrebări , hai să aflăm împreună  ce  cauţi de atâta vreme  şi să oprim această răscolire care nu te lasă să dormi , nu te lasă să fii eficient la muncă , te face să dormi întreaga zi, ori te face să simţi că pierzi timpul. Noi îţi propunem o metodă interactivă de a explora cu tine şi de a afla răspunsurile pe care le dorești. Workshop­-urile noastre se adresează celor care sunt în  această  dilemă de ceva vreme şi, pentru că citeşti acest mesaj, se pare că eşti pregătit să afli mai mult despre tine.

A şasea temă se adresează tuturor celor care îşi doresc să experimenteze contactul cu psihologia, psihoterapia sau dezvoltarea personală şi nu ştiu de unde să înceapă. Este o întâlnire în care psihologia şi psihoterapia capătă sens în viaţa cuiva şi devine un mijloc de vindecare separat de alte modalităţi clasice cunoscute, cum ar fi medicina alopată - psihiatria. 

Cât mai curând în zilele următoare, vor apărea datele şi orele la care se organizează aceste evenimente. Intrarea este LIBERĂ, iar pentru participare este de ajuns să confirmi telefonic la secretariatul institutului - 0741 093 131

Sediul nostru este în Iaşi, str. Vasile Lupu  35. (Îîn apropiere de spitalul de copii Sf Maria şi Spitalul de Neurochirurgie)

Vizitaţi-ne site-urile penru a vedea articole, filme, exerciţii şi alte instrumente utile pentru schimbarea dorită. www.gammainstitute.ro, www.scoalasistemica.ro

Vă aşteptăm cu mintea deschisă şi inima uşoară.

Psiholog principal Diana Ciubotaru şi echipa de psihologi Gamma

Tags

workshop
gratuit
free
cuplu
relatie
psihologie
psihoterapie
criză
Gamma Institute
dependenta
psihosomatica
tineri
vindecare

Comentarii

Vă așteptăm cu drag sâmbătă, pe 12 decembrie, ora 11.00 la workshop-ul Free Teens. Vă rugăm să ne trimiteți datele de contact (adresă de email și număr de telefon) pe adresa psychology@gammainstitute.ro. O zi frumoasă!

Pagini

Adaugă comentariu nou